• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

FS Solutions FS-240-MTS-030.Inox

Image
Image
Image
Image
1/4

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFS Solutions
ModelFS-240-MTS-030.Inox
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je efficiëntie op het gebied van landbouw? Kijk dan eens naar deze FS Solutions transportband, model FS-240-MTS-030.Inox. Met een omvang van 40 x 23 cm en 380 Volt stelt deze stevige machine je in staat om je werkzaamheden op een meer gestroomlijnde manier uit te voeren.

Duijndam Machines staat al 40 jaar bekend als leverancier van betrouwbare gebruikte machines, dus gedegen authenticiteit en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Elk apparaat wordt vóór levering uitvoerig gecontroleerd door ons deskundige personeel, zodat je ervan verzekerd bent dat je een betrouwbaar en effectief product in handen krijgt.

We beseffen dat transport soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we je graag assistentie aan om ervoor te zorgen dat je nieuwe aankoop zonder gedoe bij je aankomt.

Wil je meer informatie of ben je klaar om een offerte aan te vragen? Dit kun je eenvoudig en snel doen via onze website. Maar je bent natuurlijk ook altijd welkom om te bellen als dat je voorkeur heeft.

Ontdek ons volledige en betrouwbare aanbod van gebruikte land- en tuinbouwmachines op onze website. Kies voor Duijndam Machines, je specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.