• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Havatec QB1

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHavatec
ModelQB1
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor je landbouwproductie? Bekijk dan deze Havatec Quality Buncher QB1. Deze semi-automatische bosmachine is uitgerust met innovatieve technologieën die het werk efficiënter en gemakkelijker maken.

Het type van deze machine is QBB en het beschikt over een laser waar je bloemen neer kunt leggen. Hij zorgt ervoor dat kortere stelen eruit worden geschoten en de machine telt de bloemen en maakt automatisch bosjes. Voordat de bloemen in het dakje worden gelegd, blaast deze machine het blad naar voren, wat een nette en georganiseerde verwerking garandeert.

Dit model is gebouwd in 2013 en het is voorzien van 2 Arc Bindmachines en een Laser Snij-unit. Als bonus wordt deze machine ook geleverd met een Vandenberg verzamelband, wat extra waarde toevoegt.

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan centraal bij alles wat we doen. Daarom worden al onze gebruikte machines voor aflevering grondig gecontroleerd door ons deskundig personeel om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge normen. Bovendien hebben we meer dan 40 jaar ervaring als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, en we kunnen ook assistentie bieden bij transport.

Ontdek de Havatec Quality Buncher QB1 en ervaar een nieuwe manier van land- en tuinbouwproductie.

Vergelijkbare machines