• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EME 4000 serie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEME
Model4000 serie
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare machine voor optimale etikettering van je producten? Overweeg dan de EME 4000 serie Etiketteerder onderlabelaar.

Deze machine onderscheidt zich met zijn functionaliteiten. Het bevat een onderetiketteer functie zonder printer, die je helpt bij het efficient beplakken van de onderkant van je verpakkingen. Bij het gebruik van deze EME 4000 heb je ook het gemak van een uitschuifsysteem van de etiketteerder. Dit uitschuifsysteem, samen met snaren aan de zijkant, zorgt ervoor dat je pakketten met precisie begeleid worden door het etiketteerproces.

Achter dit apparaat staat Duijndam Machines, al 40 jaar expert in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Elke machine wordt grondig gecontroleerd voor aflevering door hun deskundige personeel, dus je kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kun je bij hen terecht voor hulp bij transport.

Heb je meer informatie nodig of wil je een offerte aanvragen? Je kunt dit eenvoudig en snel doen via hun website. Of je kunt direct bellen voor meer informatie. Neem de kans om het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines op hun site te bekijken. Met de EME 4000 serie Etiketteerder onderlabelaar in je productielijn, haal je betrouwbaarheid en efficiëntie in huis.