• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Christiaens 1100-8000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkChristiaens
Model1100-8000
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ga voor efficiëntie en kwaliteit met de landbouwmachine van Christiaens - het type 1100-8000. Deze machine is nauwkeurig ontworpen om aan al jouw prei snij- en pelbehoeften te voldoen.

Christiaens roestvrijstalen wasmachine voegt daar nog een hoger niveau van prestaties aan toe. De machine is uitgevoerd met twee tasterrollen, een hydraulisch aangedreven set pelrollen, een sorteer gedeelte van 5000 mm en een afval afvoerband onder de machine. Deze zijn allemaal ontworpen om de snelheid van je werk te verhogen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Het frame van de machine is uitgevoerd in RVS-304, waardoor hij sterk en duurzaam is, terwijl de snelheden van de doorvoer en de pelrol aanpasbaar zijn voor je gemak. De machine heeft een hydraulisch vermogen van 2.2 kW en bevat ook een kort snij unit voor het kort snijden van prei van 360 tot 380 mm.

Daarnaast beschikt de machine over een speciale Type 1100 tegenhoudplaat voor montage aan het sorteergedeelte. Dit is uitgevoerd met oplooppennen om ervoor te zorgen dat de prei vrij van de band komt en onbeschadigd blijft.

Wat echt onderscheidend is aan deze prei snij-was en pelmachine, is de capaciteit om droog te pellen.

Met de machines van Christiaens, een pionier op het gebied van landbouwtechnologie, wordt het verwerken van kleinere hoeveelheden prei eenvoudig en milieuvriendelijk.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of een volledige offerte? Doe dit makkelijk en snel via onze website. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Al 40 jaar zijn wij leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden voor levering gecontroleerd en ons deskundig personeel kan je assisteren met transport.

Steek boven het veld uit met de Christiaens 1100-8000.

Vergelijkbare machines