• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Climax CT 775 K

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

1983

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClimax
ModelCT 775 K
Bouwjaar1983
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte uitbreiding van je landbouwmaterieel? Het Climax CT 775 K elevatorsysteem gaat je daarbij helpen. Deze heeft een bereik van 775 x 60 cm en een instelbaar knikgedeelte.

Het voornaamste gemak van de Climax CT 775 K is de elektrisch verstelbare hoogte. Je kunt gemakkelijk wisselen tussen hoge en lage posities, wat de machine toegankelijk en gemakkelijk in gebruik maakt. Gevoed door de duurzame De Graaf trommelmotor met tweewegsaandrijving, garandeert deze elevator de betrouwbaarheid die je nodig hebt in je dagelijkse werk.

De machine is afkomstig van Duijndam Machines, een gerenommeerd leverancier met 40 jaar ervaring in de branche. Hun toegewijde en deskundige team controleert elke machine grondig voor aflevering, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van je aankoop.

Bovendien kunnen zij bij Duijndam Machines helpen met transport, waardoor je aankoop soepel en zonder gedoe op de juiste plaats aankomt. Neem een kijkje op hun website voor een volledige offerte, meer informatie of bekijk het brede aanbod aan betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ontdek vandaag nog de betrouwbaarheid en effectiviteit van de Climax CT 775 K elevator.

Vergelijkbare machines