• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ZTI Super Sealer 1200-R-L-E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkZTI
ModelSuper Sealer 1200-R-L-E
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht van de ZTI 1200-R-L-E Super Sealer. Deze snelle en veelzijdige bloemenverpakkingsmachine staat bekend om zijn uitstekende prestaties, met name in de verpakking van rozen, zowel lokaal als geïmporteerde rozen. Voordien werd deze machine ingezet voor het sealen van importrozen achter een boslijn die de rozen opnieuw snoeide.

Het design van de Super Sealer is speciaal gericht op bruikbaarheid en gebruiksgemak. Dankzij de elektrische verplaatsbaarheid kun je eenvoudig de foliepositie aanpassen aan de lengte van de bos ter hoogte van de rozenkoppen. Bovendien is het uitgerust met twee folierolhouders en een opvangband

Met een indrukwekkende capaciteit van 1200 bossen per uur is deze machine uitermate geschikt voor bedrijven met een grote productiebehoefte. Je kunt hem standalone gebruiken of integreren achter de bloemenlijn of hanglijn.

Een ander belangrijk kenmerk van de Super Sealer is de veelzijdigheid. De machine is in staat bijna alle boslengtes en diameters te verwerken en verpakt in cilindrische wikkels. Bovendien heb je de vrije keuze van cellofaan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Vertrouw op de expertise van Duijndam Machines, al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze gepassioneerde en deskundige team controleert machines voor aflevering en staat klaar om je te assisteren met transport. Bezoek onze website voor meer informatie, een volledige offerte of ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines.

Vergelijkbare machines