• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bizerba GLM-I

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBizerba
ModelGLM-I
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare etiketteermachine voor je landbouwproducten? Overweeg dan de Bizerba GLM-I. Deze gebruikte machine is een krachtpatser in het aanbrengen van etiketten, ongeacht de drukte en snelheid van je productieomgeving.

Deze machine is meer dan alleen een etiketteerapparaat. Het beschikt over een geïntegreerde weegschaal voor een nauwkeurige gewichtscontrole van je producten. Op het zwart-wit touchscreen terminal kun je moeiteloos je instellingen controleren en aanpassen. Hoewel de machine is uitgerust met een checkweger functie, wordt deze volgens de huidige keuring alleen gebruikt voor het uitprijzen.

Bij een maximale capaciteit kan de Bizerba GLM-I maar liefst 150 etiketten per minuut afdrukken. Dat is de efficiëntie die je nodig hebt in een drukke productieomgeving. De machine plakt etiketten aan de voor- of achterkant van de verpakking, wat perfect is als je hem samen met een verpakkingsmachine wilt gebruiken.

Maar dat is niet alles. Bij Duijndam Machines hebben we de staat van deze Bizerba GLM-I grondig gecontroleerd. Het heeft zelfs een keuring door de fabrikant ondergaan en werkt naar behoren. Het is goedgekeurd voor de Nederlandse markt, maar voor andere landen dient een lokale keuring te worden uitgevoerd.

Dus als je klaar bent om je productie naar een hoger niveau te tillen en je bedrijf te transformeren, overweeg dan de Bizerba GLM-I weegprijsetiketteermachine. Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek je onze website. We kijken ernaar uit om je te helpen. Vergeet niet onze volledige selectie van betrouwbare, gebruikte machines te bekijken - wij zijn al 40 jaar leverancier in de land- en tuinbouwmachines.

Duijndam Machines – De specialist in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines