• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Flex Industries VARIFLOW 240

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFlex Industries
ModelVARIFLOW 240
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Flex Industries Variflow 240, de perfecte mix van functionaliteit en flexibiliteit. Deze modulaire bochtband biedt een signifcante bijdrage aan een efficiente werkstroom in je land- of tuinbouwonderneming.

Dankzij de indrukwekkende 180° lengte van 210 cm en bandbreedte van 23,5 cm kan deze machine zelfs de meest uitdagende taken aan. Daarnaast werkt de Flex Industries Variflow 240 op 380 Volt, wat hem uiterst praktisch maakt voor elke land- of tuinbouwbedrijf.

Wordt onderdeel van ons groeiende netwerk van tevreden klanten bij Duijndam Machines. Wij staan al 40 jaar bekend als een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Wij controleren elke machine voor aflevering en hebben deskundig personeel om al je vragen te beantwoorden. Ook kunnen we assistentie bieden bij transport.

Bezoek onze website voor meer informatie of een volledige offerte - een eenvoudig en snel proces, ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. En vergeet niet, wij hebben altijd een uitgebreid en betrouwbaar aanbod aan gebruikte machines klaar staan voor jou.

De Flex Industries Variflow 240, jouw volgende stap naar een nog productievere toekomst.

Vergelijkbare machines