• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bijlsma Hercules Jumbo 2400

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBijlsma Hercules
ModelJumbo 2400
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Bijlsma Hercules Jumbo 2400 stortbunker. Deze machine is ontworpen voor een maximale zorg voor uw oogst en een efficiënte ontvangst. Het beschikt over een knikconstructie aan de uitstortzijde van de losvloer voor optimale dosering en een behandelingsmechanisme dat zachtaardig is voor uw producten.

De machine bevat twee zware rollenkettingen waartussen dwarsmeenemers zijn gemonteerd, met een polyester-nylon doek dat zorgt voor een optimale verzameling van uw oogst. De losbodem wordt direct aangedreven door een elektromotor. Dit resulteert in een superieure krachtoverbrenging en de losbodemsnelheid kunt u traploos regelen.

De Jumbo 2400 bevat bovendien een automatische capaciteitsregeling, gekoppeld aan de frequentieomvormer, wat bestaat uit een sensor voor ultrasone laagdiktemeting en een PLC-besturing.

Met een capaciteit van 3-60 t/h en een inhoud van ongeveer 10 ton, is de instortbreedte 3.100 mm en de instorthoogte 750-910 mm. De gehele breedte, inclusief de reiniger, is 3.300 mm. De aandrijving wordt verzorgd door een 1,87 kW 230/400V regeling met een frequentieomvormer.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via onze website, daar staat ons deskundig personeel voor u klaar om u te assisteren. En uiteraard kunnen wij u ook helpen met de transport van de machine. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbare, gecontroleerde machines. Dus ga vandaag nog naar onze website en ontdek het volledige, betrouwbare aanbod van gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines