• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Flex Industries VARIFLOW 240

Image
Image
Image
Image
1/4

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFlex Industries
ModelVARIFLOW 240
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht van Flex Industries met deze VARIFLOW 240 modulaire bochtband van 210 cm lengte. Een machine die ontworpen is om je werkzaamheden op de boerderij of in de tuin efficiënter en productiever te maken. Met een soepele werking op 380 Volt, deze machine is gemaakt om je dagelijkse taken moeiteloos uit te voeren.

Deze landbouwmachine is een aanbod van Duijndam Machines, een doorgewinterde leverancier in de branche met een trackrecord van 40 jaar. Ze leveren niet alleen betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, maar bieden ook een uitstekende service voor aanvang van de levering.

Elke machine wordt grondig gecontroleerd door deskundig personeel voordat deze jouw kant op komt, zodat je zeker bent van een kwaliteitsaankoop. Maar daar houdt het niet op. Duijndam Machines staat ook klaar om je te assisteren met het transport en eventuele problemen of vragen die je hebt.

Neem een kijkje op de website van Duijndam Machines om meer informatie te krijgen of een volledige offerte aan te vragen voor de Flex Industries VARIFLOW 240. Je kunt natuurlijk ook bellen als dat je voorkeur heeft.

Onthoud dat betrouwbaarheid en efficiëntie bij ons voorop staan. Daarom zijn onze machines niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar krijg je daar ook de service bij van een specialist en betrouwbare partner voor al je land- en tuinbouwbehoeften. Kies vandaag nog voor Flex Industries VARIFLOW 240 en ervaar het verschil.

Vergelijkbare machines