• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Viscon transportband 345 x 19,5 cm

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkViscon
Typevlakke band
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Behoeft jouw landbouwbedrijf een betrouwbare transportband? Dan hebben wij wellicht de oplossing! De Viscon vlakke band is een sterke en functionele aanvulling op elke landbouwomgeving.

Deze robuuste transportband meet 345 x 19.5 cm en draait op een vaste snelheid aangedreven door 380 Volt. Hoewel de poten niet bij deze aanbieding inbegrepen zijn, is dit model makkelijk te monteren en te integreren in jouw bestaande instellingen.

Geproduceerd door Viscon, bekend om zijn betrouwbare land- en tuinbouwmachines, biedt deze transportband een compromisloze prestatie en duurzaamheid. Bovendien worden al onze gebruikte machines voor aflevering gecontroleerd, heb je dus altijd de garantie van een kwaliteitsproduct.

Bij Duijndam Machines zijn we toegewijd aan een service van topkwaliteit, geleverd door ons deskundige team. Wij kunnen je ook assisteren met het transport van de machine, wat er ook voor zorgt dat de aanschaf van deze transportband moeiteloos is.

Wil je meer informatie of een volledige offerte ontvangen? Bezoek dan gemakkelijk en snel onze website. Natuurlijk kun je ook altijd bellen. Bekijk het volledige aanbod van onze betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al 40 jaar betrouwbaar, ook voor jouw bedrijf.