• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Viscon vlakke band

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkViscon
Modelvlakke band
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare transportband voor je landbouwactiviteiten? Dan is deze Viscon vlakke band precies wat je nodig hebt. Met een afmeting van 910 x 19,5 cm en een vaste snelheid, is deze machine in staat om je landbouwproducten efficiënt en probleemloos te verplaatsen.

De machine werkt op 380 volt en wordt exclusief poten geleverd. De Viscon vlakke band is een gebruikt model, maar is grondig gecontroleerd door deskundig personeel. Bij Duijndam Machines staat betrouwbaarheid namelijk hoog in het vaandel. Met een ervaring van 40 jaar in de levering van gebruikte land- en tuinbouwmachines, ben je verzekerd van een aankoop waar je op kunt vertrouwen.

Wens je meer informatie of een volledige offerte? Bezoek dan onze website voor een makkelijke en snelle aanvraag. Natuurlijk kun je ons ook bellen. Naast onze deskundige hulp bij de aanschaf, kunnen we je ook assisteren met het transport van de machine. Ontdek ons volledig aanbod van betrouwbare gebruikte machines op onze website. Maak je landbouw- en tuinactiviteiten efficiënter met de juiste machines van Duijndam Machines.

Vergelijkbare machines