• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ABL slicer OS08 partensnijmachine met afvoerband

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkABL
TypeSlicer OS08
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de kracht en precisie van de ABL Slicer OS08 partensnijmachine. Deze robuuste machine is ideaal voor industriële fruitverwerking, met een zuivere snede zonder druk op het fruit. Dat betekent dat je altijd een natuurlijke snijstijl behoudt, wat ervoor zorgt dat de esthetiek van het fruit behouden blijft, zelfs na het snijden.

Een van de belangrijkste kenmerken van de ABL Slicer OS08 is zijn flexibiliteit. De machine kan met gemak omgaan met sinaasappels, grapefruits en ander fruit, waardoor je deze kunt gebruiken in een scala aan bedrijven, van versgesneden bedrijven tot IQF, droog- of conservenindustrie.

Een ander kenmerk van de ABL Slicer OS08 is de afvoerband elevator met gaasband van 220 x 30 cm. Deze elevator is in staat om efficiënt fruitresten af te voeren zonder verstopping, waardoor je productielijn moeiteloos kan blijven draaien.

Bij Duijndam Machines hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom ondergaan al onze machines een grondige controle vóór aflevering door ons deskundige personeel. We staan ​​ook voor je klaar om te assisteren met transport en hebben meer dan 40 jaar ervaring als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Interesse? Neem een kijkje op onze website voor een volledige offerte of meer informatie. Met ons brede assortiment aan betrouwbare gebruikte machines vind je ongetwijfeld de perfecte aanvulling op je business.