• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Affeldt 170 10VB + 929T18

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAffeldt
Model170 10VB + 929T18
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Klaar om je landbouw- of fruitbedrijf een boost te geven? Overweeg de Affeldt 170 10VB-afweger met elevator en de 929T18-clipper met rollenleesband. Deze krachtige machines zijn specifiek ontworpen voor het efficiënt wegen en verpakken van diverse soorten groenten en fruit, zoals uien, aardappels, spruitjes, knoflook, tomaten en verscheidene citrusvruchten.

De Affeldt 170 10VB-afweger, gebouwd in 2007, omvat een solide RVS computer, een praktisch frame met trap, en een betrouwbare opvoerband. Deze machine is grondig gecontroleerd en verkeert in goede staat, klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

De Affeldt 929T18-clipper is een waardevolle aanvulling, ideaal voor het snel en efficiënt verpakken van groenten en fruit in netten. Deze clipper heeft een automatisch buiswisselsysteem om stilstand te voorkomen en het verpakkingsproces te optimaliseren. En met zijn compacte afmetingen, robuuste ontwerp en hoge betrouwbaarheid is deze machine zeker een investering waard.

Beide machines kunnen moeiteloos in bestaande systemen worden geïntegreerd en vergen minimaal onderhoud dankzij hun goede bereikbaarheid.

Wil je meer weten of een volledige offerte ontvangen? Raadpleeg dan de website van Duijndam Machines! Je kunt ook altijd even bellen. De experts van Duijndam Machines leveren al 40 jaar betrouwbare gebruikte machines en bieden deskundig advies. Ze kunnen je zelfs assisteren met transport. Ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid met Duijndam Machines - jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines