• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Affeldt 927:32

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

1990

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAffeldt
Model927:32
Bouwjaar1990
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze Affeldt 927:32 netclipmachine met printer. Speciaal ontwikkeld om een ​​breed scala aan producten, zoals uien, aardappelen, knoflook, spruitjes, citrusvruchten, avocado's, tomaten en soortgelijke producten, snel en efficiënt in netten te verpakken.

Deze machine functioneert perfect na het verzamelen van de producten door een weeg- of telmachine. De producten worden aan de boven- en onderkant geclipt, en daarnaast voorziet het van een wijnglas-etiket dankzij een geïntegreerde printer. Er is een automatisch buiswisselsysteem om stilstand tijdens het vullen van de buizen te voorkomen.

De Affeldt 927:32 kan werken met een gebreid of composteerbaar net en doet standaard clip verpakkingen. De sluiting gebeurt door middel van metalen clips aan de boven- en onderkant. In termen van capaciteit, kan deze machine tot ongeveer 5 kg verpakken, met een snelheid van 45 tot 50 verpakkingen per minuut (bij 1kg verpakkingen).

Enkele voordelen van deze Affeldt 927:32 netclipmachine: hoge prestaties, compacte afmetingen, solide ontwerp met hoge betrouwbaarheid, eenvoudig onderhoud door goede bereikbaarheid, gemakkelijke bediening en het gemak waarmee het kan worden geïntegreerd in bestaande systemen.

Deze machine is ideaal voor een teler die niet veel hoeft te verpakken. Het wordt verkocht in de huidige staat, wat de lagere prijs verklaart.

Ben je klaar om deze hardwerkende machine aan je lijn toe te voegen? Voor meer informatie of om een volledige offerte aan te vragen kun je onze website van Duijndam Machines bezoeken. Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk altijd.

Bij Duijndam Machines zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met 40 jaar ervaring en deskundig personeel zijn we altijd klaar om je te helpen met vragen en transport behoeften.