• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Viscon vlakke band

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkViscon
Modelvlakke band
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare transportband voor in de landbouw? Overweeg dan de Viscon vlakke band, een stevige en betrouwbare keuze. Met een stevige constructie is de transportband ontworpen om het zware werk aan te kunnen.

De afmetingen van de band zijn 715 x 19,5 cm en hij werkt op een stroomvoorziening van 380 Volt. Let op: de poten voor de transportband zijn niet inbegrepen in dit aanbod. De machine heeft een vaste snelheid, wat betekent dat je maximaal kunt profiteren van zijn consistente en betrouwbare prestaties.

Bij Duijndam Machines staan we voor de kwaliteit van onze machines. Al 40 jaar lang zijn we leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden voor aflevering gecontroleerd door ons deskundige personeel, dus je kunt er zeker van zijn dat je een product van hoge kwaliteit in handen krijgt.

Bovendien staan we klaar om je te assisteren met het transport van de Viscon vlakke band. Neem een kijkje op onze website voor ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Heb je meer informatie nodig of wil je een volledige offerte ontvangen? Dat is gemakkelijk en snel te regelen via onze website.

Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Betrouwbaarheid en service staan bij ons altijd voorop.

Vergelijkbare machines