• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma T-bocht

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelT-bocht
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Laat je land- en tuinbouwprocessen moeiteloos draaien met de krachtige Sorma T-bocht rollenbaan. Met een totale lengte van 420 cm x 485 cm en een breedte van 45 cm, biedt deze machine een solide basis om je producten te verplaatsen en vol vertrouwen stap voor stap door te sturen.

De rollenbaan is voorzien van rollen van 5 cm diameter, geplaatst op een onderlinge afstand van 7,5 cm hart tot hart. Hiermee biedt de Sorma T-bocht je de zekerheid om producten soepel en efficiënt door je dure productieproces te leiden.

Aangeboden door Duyindam Machines, een bedrijf dat al 40 jaar betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines levert. Elk van hun machines wordt voor aflevering zorgvuldig gecontroleerd door deskundig personeel. Ervaar het gemak van snel en eenvoudig online een offerte aanvragen, of neem contact met ze op als je dat fijner vindt.

Bekijk hun volledige aanbod aan betrouwbare, gebruikte machines op hun website. Duyindam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, helpt je graag bij het transport en installatie van je aankoop. Ga voor de Sorma T-bocht, maak je proces effectiever en beleef de voordelen van een solide, robuuste rollenbaan.

Vergelijkbare machines