• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Borst Mustang AVR110

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

1996

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBorst
ModelMustang AVR110
Bouwjaar1996
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare machine om je werkzaamheden te vergemakkelijken? Overweeg dan de Borst Mustang AVR110 palletwikkelaar. Deze machine is ontworpen voor het wikkelen van pallets met krimpfolie of netfolie. Zijn laatste werkklus? Dat was het wikkelen van pallets met netfolie.

Bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom worden alle machines, inclusief de Borst Mustang AVR110, voor aflevering grondig gecontroleerd door ons deskundige personeel.

En dat is nog niet alles. Bij Duijndam Machines krijg je namelijk ook nog eens hulp bij transport. Wij zijn al 40 jaar een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines, dus je weet dat je bij ons in goede handen bent.

Wil je meer informatie over de Borst Mustang AVR110 palletwikkelaar of wil je een volledige offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Bellen kan natuurlijk ook. Neem een kijkje op onze website voor ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines.

Vergelijkbare machines