• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vanhoucke THBR 6000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVanhoucke
ModelTHBR 6000
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verover het veld met de Vanhoucke THBR 6000 onkruidbrander. Deze volleveldsbrander is ontworpen om onkruid, onkruidzaden en schimmels efficiënt en contactloos te verwijderen, zonder de groei van je gewassen te verstoren. Met zijn sterke constructie en hoogwaardige geïsoleerde branderkast combineert het duurzaamheid met lage onderhoudskosten.

Wind en weersomstandigheden vormen geen problemen. De intelligente inox afschermingen en het geïsoleerde chassis houden de warmte op zijn plaats, wat deze machine extra efficiënt en energiezuinig maakt. De geïntegreerde ventilator garandeert voldoende zuurstoftoevoer voor een optimale verbranding, met temperaturen tot wel 1000°C en meer.

Deze machine levert uitstekende prestaties en is veilig in gebruik. De branderkast is uitgerust met een beveiligde elektronische ontsteking met een hoofd- en waakvlam, die je vanuit de tractor bedient. Zelfs het type gas is veilig en efficiënt; de machine gebruikt vloeibaar propaangas, dat niet bevriest en door verdampers wordt omgezet voor maximaal rendement.

Gebruiksgemak wordt verzekerd door het heldere, duidelijke scherm, waarop je te allen tijde een overzicht van de werking en de belangrijkste parameters van de brander kunt zien.

En het beste van alles? De Vanhoucke THBR 6000 is niet alleen efficënt en gebruiksvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk. De brander verwarmt onkruid om het te verwijderen zonder chemicaliën en zonder impact op de bodem(kwaliteit) en omgeving. Dit maakt deze machine ook geschikt voor biolandbouw.

De Vanhoucke THBR 6000 combineert krachtige prestaties met betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Het is de ultieme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtige maar toch duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor onkruidbestrijding.

Vergelijkbare machines