• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Foodlogistik ShreddR classic 140

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFoodlogistik
ModelShreddR classic 140
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Met de Foodlogistik ShreddR Classic 140 blokkensnijmachine, wordt groente en fruit snijden een fluitje van een cent. Deze machine is perfect voor het continu snijden van diverse soorten groenten en fruit zoals aardappels, uien, wortelen, en zelfs fruit zoals mango, ananas, aardbeien, en meer. Van julienne reepjes tot plakjes, de Foodlogistik ShreddR Classic 140 kan het allemaal.

Dankzij het robuuste ontwerp tolereren deze machines hoge werkbelastingen, ideaal voor continu gebruik in een bedrijfssetting. En ondanks de sterke capaciteiten, behoudt het ook een compact design, zodat het zelfs in krappe ruimtes past.

De Foodlogistik ShreddR Classic 140 gaat alle verwachtingen te boven als het aankomt op de snijkwaliteit. Of je nu dunne strips nodig hebt of kleine blokjes, deze snijmachine levert altijd. De machine is ook eenvoudig in gebruik met een korte trainingstijd, wat het ideaal maakt voor elk team.

Met betrekking tot hygiëne en reiniging, de Foodlogistik ShreddR Classic 140 zet een standaard met eenvoudige reiniging- en onderhoudsprocedures. Het is ook gemaakt in overeenstemming met alle internationale veiligheidsvoorschriften zodat jij en je team veilig kunnen blijven.

De Foodlogistik ShreddR Classic 140 heeft snijtrommels die aan beide zijden zijn gelagerd voor optimale prestaties. Het heeft ook een capaciteit van maximaal 1500 kg/uur, afhankelijk van het product en de snijgrootte. Met alle voordelen en specificaties die deze machine te bieden heeft, is dit een aanwinst voor bijna elke landbouw- of voedselverwerkende omgeving.

Bezoek onze website voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor de Foodlogistik ShreddR Classic 140. We zijn hier om je te helpen met al je vragen en benodigdheden.