• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma RMS 124

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelRMS 124
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, veelzijdige oplossing voor het omsnoeren van pallets, dozen, vaten, zakken en kisten? Overweeg dan eens de Sorma RMS124 omsnoeringsmachine. Deze machine staat bekend om zijn automatische en horizontale omsnoeringscapaciteiten, waardoor hij geschikt is voor vrijwel elke branche.

Aangedreven door de eenvoud van bediening, sluit de Sorma RMS124 perfect aan bij degenen die hun workflow willen versnellen zonder in te boeten aan kwaliteit. En als stabiliteit bovenaan je checklijst staat, zul je zeker tevreden zijn met deze machine. Hij garandeert een zorgeloos transport van je producten.

De Sorma RMS124 wordt geleverd zonder hoeklatten. En als je een volledige offerte nodig hebt of meer informatie wilt, kun je die altijd gemakkelijk en snel aanvragen.

Bovendien wordt deze machine geleverd door Duijndam Machines, leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines gedurende 40 jaar. Alle machines worden rigoureus gecontroleerd voorafgaand aan de levering door deskundig personeel.

Dus waar wacht je nog op? Overweeg de Sorma RMS124 om je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen en effectiever te maken. Bij Duijndam Machines, uw vertrouwde specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, zijn we altijd klaar om u te helpen met het transport. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vergelijkbare machines