• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ABL AP15 + GTF

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkABL
ModelAP15 + GTF
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om fruit te verwerken? De ABL AP15 industriële fruitschiller en -boor kan een game-changer zijn voor jouw productieproces.

Het ABL AP15 model is ontworpen voor het verwerken van ananas, meloen en papaja. Het heeft een capaciteit van 12/13 vruchten per minuut, waardoor het een ideale aanwinst is die de efficiëntie in je productieproces kan verhogen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de ABL AP15 is zijn eenvoudige gebruik en hoge betrouwbaarheid. De schildiepte kan worden aangepast aan je specifieke behoeften, een kenmerk dat je gemakkelijk kunt bedienen met een draaiknop en zonder de machine te stoppen. Dit model biedt ook een hoge opbrengst van 50% of meer op volledig geschild fruit, waardoor je misschien wel je productiviteit kunt maximaliseren en je productiekosten kunt verlagen.

Maar dat is niet alles, bij aankoop van de ABL AP15 krijg je ook de ABL GTF machine. De GTF snij- en versnijdmachine kan net als de AP15 gebruikt worden voor het verwerken van ananas, meloen en papaja. Met 4 snij-inrichtingen die de druk op het fruit tijdens het snijden verminderen, kun je tot 50 halve stukken geschild fruit per minuut verwerken.

De combinatie van de ABL AP15 en GTF maakt het mogelijk om je fruit van begin tot eind te verwerken, waardoor je productie-efficiëntie en de kwaliteit van je producten verbeteren.

*Optioneel hebben we ook een grote voorraad nieuwe onderdelen voor de peller en frees ter waarde van €15.000,- die, als je samen met de machine koopt, voor een gereduceerde prijs van €7500,- te verkrijgen is.

Voor meer informatie of voor een offerte kun je terecht op onze website. Bekijk ook ons volledig aanbod aan betrouwbare gebruikte machines en laat ons je assisteren met transport.

Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines