• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ABL OP30

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkABL
ModelOP30
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor fruitverwerking? Maak kennis met de ABL OP30, een halfautomatische fruitverwerkingsmachine gespecialiseerd in het schillen van sinaasappels, mango's, kiwi's en citrusvruchten.

Het unieke aan de ABL OP30 is het vermogen te werken met twee verschillende fruitsoorten tegelijk, dankzij de uitgerust met twee schilkoppen. Snelheid? De machine kan 24 mango's per minuut verwerken en tot 30 citrusvruchten of kiwi's.

De bediening is handmatig: de operator plaatst de vruchten in de toevoerbekers. Vervolgens centreren twee zelfcentrerende handen het fruit en brengen het in rotatie voor het schilproces. Het mooiste aan de ABL OP30 is de gepatenteerde schilkop. Deze schilt het fruit voorzichtig volgens de grootte van het fruit en de schildiepte kan worden aangepast tijdens gebruik.

Deze machine is bijzonder geschikt voor industriële fruitverwerking en heeft reeds 18000 bedrijfsuren achter de rug zonder zijn efficiëntie te verliezen. Daarnaast ziet de machine er nog perfect uit, een bewijs van zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Ook inclusief 4 kisten met nieuwe onderdelen, de ABL OP30 is klaar voor een leven van voortdurende productiviteit, het enige dat hij nodig heeft is een nieuwe thuis.

Voor meer informatie of een volledig offerte, bezoek Duijndam Machines website. Met 40 jaar ervaring en deskundig personeel, zijn zij specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Alle machines worden voor aflevering zorgvuldig gecontroleerd. Bovendien kunnen zij bijstand bieden met transport.

Vergelijkbare machines