• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sealpac 500

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSealpac
Model500
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je investeert in uitrusting voor je landbouwbedrijf, overweeg dan deze topper van de collectie: de Sealpac 500 traysealer.

Deze machine van het gerenommeerde merk Sealpac biedt een hoge mate van efficiëntie met een capaciteit van 8-10 afdichtingen per minuut. Om te functioneren heeft het een persluchtcapaciteit nodig van 8 bar, dat is 650 liter per minuut.

Het kenmerkende aspect van deze machine is de veelzijdigheid in de afmetingen van de trays die het kan afdichten. Het zorgt niet alleen voor een veilige en stevige afdichting, maar ook voor een hoge productiesnelheid.

Met een Vraaggestuurde website is het nu gemakkelijker dan ooit om meer informatie te krijgen of om een volledige offerte aan te vragen. Telefonisch contact opnemen is natuurlijk ook altijd een optie.

Bij Duijndam Machines, al vier decennia lang een vertrouwde leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, weet je zeker dat de machines grondig worden gecontroleerd voor ze aan jou worden geleverd. Ons deskundig personeel staat je bij met advies zodat je de keuzes maakt die het beste bij jou passen. En vanzelfsprekend kunnen we je ook assisteren met het transport.

Bekijk het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines