• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Empas 36-100-600E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

1997

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEmpas
Model36-100-600E
Bouwjaar1997
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de efficiënte Empas 36-100-600E spuitwagen. Deze robuuste machine met een tankinhoud van maar liefst 600 liter zorgt voor krachtige en precieze prestaties bij een breed scala aan spuitwerkzaamheden in de land- en tuinbouw.

De Empas is voorzien van een elektrisch aangedreven plunjerpomp en een mechanische slangenhaspel, die een slang van circa 65 meter aankan. Met krachtige capaciteiten tot 100 bar is de machine een ware krachtpatser op het veld. De spuitwagen werkt op 380 Volt en is verder uitgerust met een stevig spuitpistool, waardoor het betrouwbaar werken is onder alle omstandigheden.

Noemenswaardig is de service van Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met 40 jaar ervaring leveren ze betrouwbare gebruikte machines die voor aflevering grondig gecontroleerd worden door deskundig personeel. Duijndam Machines kan bovendien assistentie verlenen met het transport van je nieuwe aanwinst.

Bekijk het volledige aanbod en vraag direct een volledige offerte aan via de website van Duijndam Machines. Voor persoonlijk advies of meer informatie kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen. Investeer in de betrouwbaarheid van de Empas 36-100-600E en maak het verschil in jouw landbouwwerkzaamheden!

Vergelijkbare machines