• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ferrari Fastblock

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFerrari
ModelFastblock
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Droom je van effectief, snel en schadevrij je gewassen zaaien? Dan zou deze Ferrari Fastblock zaaimachine alles kunnen zijn wat je nodig hebt. Deze halfautomatische bandzaaimachine is erin gespecialiseerd om je planten zonder enige onderbreking en met precisie in de grond te plaatsen.

Het unieke aan de Fastblock is dat deze is ontworpen met modulaire units. Dit betekent dat deze machine zowel kan werken in getrokken als in zelfrijdende variant. Hij is exclusief ontworpen om met vierkante blokken te werken die variëren van 3 tot 5 cm aan elke kant.

Met zijn innovatieve robotgrijpers kan de Fastblock zowel korte als hoge planten aan op hoge snelheid, zonder ze te beschadigen. De rijafstand is aanpasbaar vanaf 23 cm door een zeer smalle ploegschaar te gebruiken. Deze machine is ontworpen voor perskluitjes van verschillende gewassen zoals sla, lente uien, kool en meer.

Wat betreft prestaties? Deze machine kan tot wel 7000 planten per uur planten, afhankelijk van de afstand tussen de planten. De Fastblock is uitgerust met een type C-frame, ideaal voor 5 rijen, en speciale zijrekken, waardoor je eenvoudig lege dozen kunt verschuiven. Bovendien komt deze machine met een zonnedak, zodat je ook in zonnige omstandigheden comfortabel kunt werken.

Belangrijk: deze machine heeft in november 2023 een uitgebreide servicebeurt gehad door een Ferrari plantmachinespecialist, en is daarna niet meer gebruikt. Tijdens deze servicebeurt zijn diverse onderdelen vervangen en verbeterd, wat een investering was van 2.500 euro exclusief btw.

Klinkt deze Ferrari Fastblock als de perfecte hulp voor jouw zaaiwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op via onze website of telefoon voor meer informatie of een offerte. Bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, staan we klaar om je verder te helpen.

Vergelijkbare machines