• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Budde 90°

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBudde
Model90°
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Budde 90° aangedreven rollenbaanbocht, een essentieel stuk machinery voor je landbouwpraktijken. Deze machine heeft een breedte van 100 cm en werkt op een vaste snelheid, ideaal voor consistent werk op je landbouwgrond.

Deze Budde 90° komt uit een sorteer- en verpakkingslijn, waarin hij bewees een betrouwbaar onderdeel van een naadloos proces te zijn. De machine werd aangedreven door een centrale besturingskast en aangestuurd door een frequentieregelaar, wat zorgt voor flexibiliteit en precisie in je operaties.

Let op: we bieden de frequentieregelaars als losse producten aan, maar kunnen deze ook bundelen met de Budde 90° voor een nog completere landbouwoplossing.

Duijndam Machines is al 40 jaar dé specialist op het gebied van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Wij hebben de expertise om je te helpen met het kiezen van de juiste machine voor jouw specifieke behoeften. Voordat onze machines aan jou worden geleverd, worden ze grondig gecontroleerd door ons deskundig personeel. Bovendien kunnen we ook assistentie bieden met transport.

Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie of een offerte, of neem direct contact met ons op. Duijndam Machines - voor het beste aanbod aan betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines.