• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Budde 145 x 145 cm

Image
Image
Image
Image
1/4

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBudde
Model145 x 145 cm
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en duurzame transportband voor in jouw sorteer- of verpakkingslijn? Deze aangedreven rollenbaan van Budde zou dan wel eens de perfecte match kunnen zijn. Met de solide afmetingen van 145 x 145 cm en een vaste snelheid, zorgt deze machine voor een efficiënte afhandeling van jouw stroming van producten.

Deze Budde rollenbaan heeft prima gewerkt in een sorteer/verpakkingslijn en hij werd dan ook aangestuurd door een centrale besturingskast met een frequentieregelaar. We willen je laten weten dat we deze frequentieregelaars ook los verkopen, maar wanneer je deze aanschaft samen met de rollenbaan, kunnen we je een gereduceerde prijs bieden.

Voor meer informatie of een volledige offerte kun je eenvoudig navigeren naar onze website. Uiteraard is bellen ook een optie. Wij helpen je graag verder.

Bij Duijndam Machines vind je een ruim aanbod aan betrouwbare gebruikte machines. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we jouw specialist op het gebied van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden voor aflevering grondig gecontroleerd door ons deskundige personeel. En mocht je hulp nodig hebben met transport, dan staan we voor je klaar!