• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Affeldt AVN E 350 D

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAffeldt
ModelAVN E 350 D
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en de betrouwbaarheid van de Affeldt AVN E 350 D verticale flowpacker. Deze automatische verpakkingsmachine, gebouwd in 2015, is ontworpen om verschillende soorten groenten en fruit te verwerken, waaronder uien, aardappels, spruitjes, knoflook, tomaten en citrusvruchten.

Het is de perfecte aanvulling op jouw productielijn met zijn compacte ontwerp en gemak van integratie in bestaande faciliteiten. Met deze machine kun je een breed scala aan producten verpakken in pillowpacks, dankzij de heatseal-mogelijkheid voor het maken van vlakke zakken. Dit wordt verder ondersteund door een Dynacode-printer voor eenvoudige labeling.

Besturing is simpel met de menugestuurde bedieningscomputer via het touchscreen. Het systeem is vrij programmeerbaar en bevat een geheugen voor verschillende programma's, wat de veelzijdige aanpassing voor verschillende verpakkingsladingen mogelijk maakt.

Ondanks dat de machine wordt gebruikt, verkeert de Affeldt AVN E 350 D flowpacker in een goede werkende staat. Machines zijn gedemonteerd en we hebben video's van de machines tijdens bedrijf. Let op, de machines worden niet gereviseerd geleverd.

Bij Duijndam Machines hebben we een proven track record in het leveren van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines ondergaan een inspectie voor aflevering om te garanderen dat deze aan jouw verwachtingen voldoen. Ons deskundige personeel staat klaar om te assisteren met transport en er is altijd meer informatie of een volledige offerte beschikbaar via onze website.

Pluk de vruchten van de ervaring van een leverancier met 40 jaar ervaring en kies voor deze Affeldt AVN E 350 D verticale flowpacker om jouw productie te verhogen.

Vergelijkbare machines