• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

André Vriend DKE150

Image
Image
Image
Image
1/4

1995

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAndré Vriend
ModelDKE150
Bouwjaar1995
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare kistenkantelaar die ook nog eens aandacht heeft voor de zijkantelaar? De André Vriend DKE150 is wat je nodig hebt. Een efficiënte machine, ontworpen voor het kantelen van kisten tot 150 cm. En met een elektrische en hydraulische werking hoef je je geen zorgen meer te maken over de energievoorziening.

Deze gebruikte machine is afkomstig van Duijndam Machines, een geprezen leverancier van bruikbare tuin- en landbouwmachines met 40 jaar ervaring in de branche. Elk stuk apparatuur wordt gecontroleerd voor levering door deskundig personeel. Dit betekent dat je niet alleen investeert in een geweldig product, maar ook in de garantie van kwaliteit en veiligheid.

Bovendien zorg je, door een tweedehands machine te kopen, voor een milieubewuste keuze. Je laat zien dat je geeft, terwijl je zakelijke behoeften worden vervuld.

Ben je geïnteresseerd in de André Vriend DKE150 of wil je meer informatie? Via de website van Duijndam Machines kun je eenvoudig een volledige offerte aanvragen of direct contact opnemen. Ook kunnen zij je helpen met het transport van deze betrouwbare land- en tuinbouwmachine. Neem een kijkje naar het volledige aanbod aan veilige, gebruikte machines op de website. Jouw volgende grote aankoop wacht op je.

Kies voor kwaliteit, ervaring en een gezonde aarde. Kies de André Vriend DKE150.

Vergelijkbare machines