• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cremer TMV780

Image
Image
Image
Image
1/4

1995

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCremer
ModelTMV780
Bouwjaar1995
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare telmachine voor bloembollen? Dan is de Cremer TMV780 wellicht wat voor jou. Deze machine is gespecialiseerd in het tellen van grote aantallen bloembollen van alle soorten en maten. Je kunt denken aan tulpen, hyacinten, lelies en gladiolen.

Het bijzondere aan deze telmachine is het lepel detectiesysteem. Dit innovatieve systeem maakt snel en efficiënt werken mogelijk. Zelfs bijzondere bolgewassen kunnen probleemloos worden geteld.

Bij Duijndam Machines staan we klaar om je aanvullende informatie of een volledige offerte te bieden. Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Ons deskundig personeel heeft de kennis en ervaring om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies.

Daarnaast zijn we sterk in het leveren van betrouwbare en gecontroleerde gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met 40 jaar ervaring als leverancier kun je erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. En ook niet onbelangrijk: we kunnen je assisteren met het transport van de Cremer TMV780.

Zoek niet langer en kies voor de Cremer TMV780 bij Duijndam Machines. Samen zorgen we ervoor dat je snel en efficiënt je bolgewassen kunt tellen.

Neem een kijkje op onze website voor het complete aanbod aan betrouwbare gebruikte machines.

Vergelijkbare machines