• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holaras AS-25

Image
Image
1/2

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolaras
ModelAS-25
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Holaras AS-65 uienafstaartmachine, gloednieuw en uitgerust met zes messen. Deze machine is bij uitstek geschikt voor het verwerken van uien en bloembollen, met een indrukwekkende capaciteit van 20 tot 30 ton per uur.

Het gesloten model zorgt voor een optimale luchtcirculatie en stofreductie. Het beschikt over een externe, losstaande schakelkast en een optionele frequentieregelaar voor de snelheid van de mesmotoren. Door deze optie kun je het snijresultaat nog verder verbeteren, afgesteld op de verschillende groottes van je uien of sjalotten.

Dankzij een doordacht ontwerp wordt de machine nooit overbelast. Speciale trilmotoren transporteren de uien zwevend boven de trilzeven. De zorgvuldig ontworpen, snel draaiende messen zorgen voor een sterke luchtstroom, waardoor de uienstaarten perfect worden afgesneden, zonder de uien zelf te beschadigen.

De Holaras AS-65 is uitgerust met een transportband onder de machine voor het afvoeren van afval. Het wisselen van de trilzeven is eenvoudig en er zijn zeven beschikbaar voor bijna alle soorten en maten uien en sjalotten.

Om een regelmatige aanvoer te waarborgen, kun je het best gebruik maken van een doserbunker of voorsorteerder. Met veertig jaar ervaring in de levering van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, staat Duijndam Machines als bedrijf garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Al hun machines worden voor aflevering grondig gecontroleerd door deskundig personeel. Bovendien bieden zij assistentie bij transport. Voor een volledige offerte of meer informatie, bezoek de website van Duijndam Machines.