• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ASA-LIFT BS-100

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkASA-LIFT
ModelBS-100
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ga voor efficiëntie en kwaliteit met de ASA-Lift BS-100. Deze machine, speciaal ontworpen voor het sorteren van wortelen en sperziebonen, wordt wereldwijd ingezet op de versmarkt. Met een geïntegreerde doseerbunker en leesband is hij compleet en klaar voor gebruik.

Aangedreven door elektriciteit, leidt de BS-100 de bonen over twee geprofileerde, roestvrijstalen platen. Dankzij de instelbare afstand tussen de platen en de roterende as met rubberen vingers wordt de doorstroming geoptimaliseerd. Hierdoor worden steeltjes, gebroken bonen, stenen, bladeren en ander veldafval verwijderd. Het resultaat is een schoon, versmarktproduct van hoge kwaliteit dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Het sorteerproces is verder verfijnd door vibrerende, roestvrijstalen sorteerpannen in twee stappen. De openingen zijn gemakkelijk aan te passen voor verschillende lengetes. Koppel dit aan een instelbare snelheid, je hebt een machine die aanpasbaar is aan je specifieke behoeften.

Bij Duijndam Machines zorgen we ervoor dat onze machines voor aflevering worden gecontroleerd door deskundig personeel. Al 40 jaar zijn we leverancier van betrouwbare land- en tuinbouwmachines. We helpen je graag verder met meer informatie of een volledige offerte via onze website. We kunnen tevens assisteren bij het transport. Werp een blik op ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Kies voor de ASA-Lift BS-100. Verbeter je productieproces en verhoog je winstgevendheid.