• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vicon ​Granudine T15 + VD450

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVicon
Model​Granudine T15 + VD450
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Vicon Granudine T15 met VD450 is de ideale oplossing voor al je kruidenzaai behoeften. Deze geavanceerde machine uit 2021 is ontworpen om makkelijk en efficiënt zaden van alle soorten en maten, van eenjarige planten tot kruiden, gelijkmatig in potten of bakken te verspreiden. Onderscheidend door zijn grote capaciteit en veelzijdigheid, maakt deze machine elk zaaiseizoen tot een makkie.

De Granudine T15 is uitgerust met een zaadcontainer, een buisverdeler en een zaaiplaat, wat zorgt voor een vlotte en moeiteloze overstap naar andere trayformaten. Door de variatie in de zaaiplaat te veranderen, kun je gemakkelijk de hoeveelheid zaad die je wilt zaaien beheersen. Dit betekent dat je kunt zaaien met de precisie die je gewassen nodig hebben om te groeien.

Daarnaast wordt deze machine ook geleverd met de Visser VD-450 Vermiculietstrooier uit 2021, ideaal voor het uitstrooien van vermiculiet in trays door zijn praktische rollenbaanfunctie.

Bij Duijndam Machines hechten we waarde aan betrouwbaarheid en service. Onze machines worden altijd gecontroleerd voor levering door ons deskundig personeel en we staan klaar om je bij te staan met transport. Al 40 jaar zijn wij leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Wil jij je zaaiseizoen naar een hoger niveau tillen met de Vicon Granudine T15 en VD450? Neem contact met ons op via onze website voor meer informatie of een volledige offerte. Bekijk ook ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines online.

Vergelijkbare machines