• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Celli 12-310

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

1996

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCelli
Model12-310
Bouwjaar1996
ConditieGebruikt

Omschrijving

Duik de bodem in voor optimale landbouw met deze Celli 12-310 spitmachine. Deze robuuste machine met een werkbreedte van 310 cm is speciaal ontworpen voor zware grond, maar werkt ook uitstekend in zeer harde, droge omstandigheden. Net als spitten met een handschop, gaat deze spitmachine bijna verticaal door de grond wat zorgt voor minimale versmering.

Met de Celli 12-310 spitmachine zorg je voor de perfecte beluchting van wiersen en grondbeluchting van bio solids. De werking is eenvoudig: een draaiende krukas die verbonden is met stalen spades dringt één voor één verticaal de grond in. Hierdoor blijft de vermogensafname van de trekker beperkt.

Bijkomende voordelen zijn dat de spitmachine geen dichte plaat in de grond achterlaat en een vroege voorbereiding op nat en zwaar land mogelijk maakt zonder verstoppingen. Als landbouwer ervaar je de doeltreffendheid van deze krachtige machine direct.

Voor meer informatie of een volledige offerte, neem contact op met Duijndam Machines - jouw specialist in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met 40 jaar ervaring in het veld, deskundig personeel en mogelijkheden voor transport, bieden we een uitgebreid en betrouwbaar aanbod aan gebruikte machines. Bekijk het volledige aanbod op onze website en ervaar het gemak van Duijndam Machines.