• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ferrari Rotostrapp

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFerrari
ModelRotostrapp
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een zelfrijdende halfautomatische bandplantmachine, dan is deze Ferrari Rotostrapp een uitstekende keuze. Met zijn 6 rijige opbouw en 210 cm spoor kan hij met gemak diverse gewassen, zoals sla, lente-uitjes, kool en selderij, planten.

Deze machine heeft een instelbare plantafstand van 10 tot 100 cm en een maximale capaciteit van maar liefst 8.000 planten per uur. Dat maakt hem perfect voor grootschalig gebruik op elk veld. Ondanks zijn snelheid en capaciteit is de Ferrari Rotostrapp ontzettend betrouwbaar. Hij biedt controle over zowel de plantdiepte als de plantafstand.

Met zijn 6.000 werkuren is deze machine recentelijk gereviseerd. Daarnaast volgt hij automatisch het spoor, dus je hoeft je geen zorgen te maken over incorrecte plaatsing van gewassen.

Dit specifieke model is een halfautomatische pneumatische bandplantmachine, ontworpen voor perskluitjes. De rijafstand is eveneens verstelbaar, wat voor extra flexibiliteit tijdens het planten zorgt.

Wil je meer weten over deze Ferrari Rotostrapp zaaimachine? Bezoek dan onze website voor meer informatie of een volledige offerte. Ons deskundig personeel staat altijd klaar om te helpen en we kunnen zelfs assistentie bieden bij het transport.

Bekijk ons volledig aanbod aan betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines op onze website. Duijndam Machines is al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. We controleren alle machines voor aflevering, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare aankoop.