• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mountec -

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMountec
Model-
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Mountec MKV-2, een robuuste kistenvuller met elevator. Deze machine, gebouwd in 2006, heeft een transportband van 65 cm breed en is ontworpen om het zware tillen uit handen te nemen. Het systeem laat automatisch de kist zakken, wat een enorme toevoeging is aan je productieproces. Qua kistmaten kan het een maximum van 130 cm bij 170 cm aan.

Bij Duijndam Machines vertrouwen we op de kwaliteit van onze gebruikte machines en de Mountec MKV-2 is geen uitzondering. Met 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare land- en tuinbouwmachines, kun je rekenen op de deskundigheid van ons team. Elk van onze machines wordt grondig gecontroleerd voor aflevering om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge standaarden.

We weten dat het regelen van transport voor een dergelijke machine lastig kan zijn. Daarom kunnen we je assisteren met het veilig en betrouwbaar transporteren van de Mountec MKV-2 naar je locatie.

Meer informatie of een volledige offerte nodig? Bezoek onze website waar je een compleet aanbod vindt van onze betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Natuurlijk kun je ons ook bellen.

Vergelijkbare machines