• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Espera ES-W5300

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEspera
ModelES-W5300
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Heb je een betrouwbare en efficiënte oplossing nodig voor je land- of tuinbouwprojecten? Dan is de Espera ES-W5300 precies wat je zoekt. Deze checkweger biedt een modulaire bouwwijze en een uitsorteersysteem met uitstoter. Met een maximale weegcapaciteit van 3kg, is hij ideaal voor verschillende toepassingen.

De ES-W5300 is compact en hygiënisch uitgevoerd in roestvast staal, wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Bovendien biedt deze machine netwerkfunctionaliteit, waardoor hij gemakkelijk in je bestaande systeem geïntegreerd kan worden.

Deze machine komt van Duijndam Machines, een betrouwbare leverancier met 40 jaar ervaring in de branche. Alle machines worden gecontroleerd voor aflevering, zodat je zeker weet dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Daarnaast kan onze deskundige personeel je assisteren met transport.

Wil je meer weten of een volledige offerte aanvragen? Bezoek dan de website van Duijndam Machines. Je kan daar ook ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines bekijken. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kies voor de Espera ES-W5300.