• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Brüel Translat B50 vlakke transportband 150 x 72 cm, RVS

Image
Image
Image
Image
1/4

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBruël
ModelTranslat B50
TypeTranslat B50
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare transportband voor je landbouwwerkzaamheden? Dan hebben we hier iets voor je; de Bruël Translat B50 met een RVS transportband.

De machine heeft een transportband van 150 x 72 cm en een vaste snelheid van ongeveer 72 meter per minuut. Bovendien werkt het op 380 Volt, wat voldoende vermogen biedt voor al je zware taken.

Deze specifieke machine wordt aangeboden door Duijndam Machines, een specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met al 40 jaar ervaring in het veld, kun je vertrouwen op hun expertise. Elk van hun machines wordt vóór aflevering gecontroleerd door hun deskundig personeel, dus je weet dat je een betrouwbaar product krijgt.

Bovendien, als je hulp nodig hebt met het transport van je nieuwe machine, dan kan Duijndam Machines je daar ook bij assisteren. Voor meer informatie of een volledige offerte kun je terecht op de website van Duijndam Machines. Je mag ook altijd even bellen.

Bekijk ook het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines op hun website. De Bruël Translat B50 zou precies kunnen zijn wat je nodig hebt om je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.