• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma Nastro

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelNastro
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor je transportbehoeften? Bekijk dan deze Sorma Nastro transportband. Deze machine is voorzien van opklapbare rollenbanen, waarmee de functionaliteit en het gebruiksgemak wordt vergroot. De afmetingen van de transportband zijn 200 x 40 cm en de rollenbanen meten 60 x 40 cm, voldoende ruimte voor diverse werkzaamheden.

Een belangrijk pluspunt is de vaste snelheid van de transportband, waardoor er gestage en efficiënte werkprocessen kunnen worden gegarandeerd. Deze Sorma Nastro functioneert met een krachtige 380 volt aansluiting.

Zoek je meer informatie of wil je een offerte ontvangen? Dat kun je gemakkelijk doen via de website van Duijndam Machines. Ook staan we klaar om telefonisch je vragen te beantwoorden.

Maar er is meer. Bij Duijndam Machines bieden we je een breed assortiment aan betrouwbare gebruikte machines. Met 40 jaar ervaring in de levering van gebruikte land- en tuinbouwmachines, kun je rekenen op deskundig advies en uitmuntende service. En niet te vergeten, alle machines worden voor aflevering grondig gecontroleerd door ons ervaren personeel.

Bovendien kunnen we je ook assisteren met het transport. Kom naar Duijndam Machines en beleef zelf het gemak en de kwaliteit van de Sorma Nastro transportband.

Vergelijkbare machines