• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Atlanta High Tech

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelAtlanta High Tech
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een dynamische en flexibele flowpackmachine? Dan is deze Ulma Atlanta Hi-Tech zeker iets voor jou. Dit model staat bovenaan de range van Ulma's horizontale verpakkingmachines en is ontworpen om optimaal te presteren. Dankzij de geavanceerde multi-as elektronische controle kan dit model de hoofdbewegingen van de drie hoofdassen synchroon laten lopen.

Ben je bezorgd over wisselende producten? Geen zorgen, de elektronische controle van de Ulma Atlanta Hi-Tech zorgt voor veelzijdigheid en flexibiliteit bij productwisselingen. Gecombineerd met zijn ergonomische ontwerp en onderhoudsvriendelijkheid, is dit een machine die je productiviteit aanzienlijk kan verhogen.

Met dit model kun je zelfs kiezen voor een brede selectie van automatische of semi-automatische toevoersystemen. Daarnaast is deze verpakkingsmachine uitgerust met een Dakota invoersysteem en een ondersealer, speciaal geschikt voor het verpakken van groente en fruit met trays.

De capaciteit? Bij de Ulma Atlanta Hi-Tech tot wel 400 verpakkingen per minuut. En met een foliebreedte van 500 mm, zal je merken dat je productielijn nooit stilstaat.

Veiligheid staat voorop bij deze machine: er is een ‘no product, no bag’ sensor geïntegreerd. Daarnaast kunnen we je een Engelse handleiding toesturen op verzoek, om je te ondersteunen bij de bediening van de machine.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij staan al 40 jaar bekend als specialist in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ons deskundig team staat klaar om je te helpen en kan zelfs bijstaan in het transport. Bekijk het volledige aanbod op onze website en verhoog je productiviteit met de Ulma Atlanta Hi-Tech flowpackmachine.

Vergelijkbare machines