• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bodijn SCBT130

Image
Image
Image
Image
1/4

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBodijn
ModelSCBT130
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je land- of tuinbouwactiviteiten te verbeteren? Bekijk deze Bodijn SCBT130 dan eens. Deze roestvrijstalen transportband met kunststof schakelband is perfect vormgegeven om jouw werk gemakkelijker te maken.

Met een formaat van 70 x 50 cm en een vaste snelheid van ongeveer 16 meter/min, is deze machine, aangedreven door 380 Volt, ontworpen om jouw productiviteit te verhogen. Het gemak van bediening en de betrouwbaarheid van deze machine maken het een uitstekende keuze voor elke moderne land- of tuinbouwer.

Bij Duijndam Machines hechten we veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze gebruikte machines. Daarom wordt elke machine vóór aflevering grondig gecontroleerd door ons deskundige personeel. En met 40 jaar ervaring als leverancier van land- en tuinbouwmachines, weten we precies wat je nodig hebt.

Ben je geïnteresseerd in deze Bodijn SCBT130? Voor meer informatie of een volledige offerte, bekijk onze website. We kunnen je ook assisteren met het transport van de machine. Ontdek het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines op onze website en neem de stap om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Vergelijkbare machines