• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holaras AS-15

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolaras
ModelAS-15
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Aan de slag met de gloednieuwe Holaras AS-15 uienafstaartmachine voor de meest efficiënte en optimale manier om uien en bloembollen te verwerken. Dankzij haar gesloten design en indrukwekkende capaciteit van 10-15 ton per uur, is deze uienafstaartmachine een cruciaal onderdeel voor elke modern landbouwbedrijf.

Met haar drie messen biedt deze machine een superieure snijresultaat aan, en is desgewenst ook in te zetten met een frequentieregelaar voor een nog betere aanpassing aan verschillende uienformaten. Een speciaal ontworpen trilsysteem transporteert de uien op de juiste wijze over de zeven, terwijl de messen aan het werk gaan. Zo ontstaat er niet alleen een stofvrije werkomgeving dankzij optimale luchtcirculatie, maar ook een precies snijresultaat zonder enige schade aan te richten op de uien.

De Holaras AS-15 is bovendien uitgerust met een transportband voor efficiënte afvoer van afval, en is eenvoudig te onderhouden dankzij de makkelijk te vervangen trilzeven. Met de aankomende beschikbaarheid op 25 juni 2023, kan de planning van je volgende oogstseizoen niet beter beginnen.

Als deze specifieke machine niet voldoende capaciteit voor je heeft, hebben we ook grotere modellen beschikbaar die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie of een volledige offerte, neem gerust contact met ons op via de website. Ontdek zelf de betrouwbaarheid van Holaras machines, met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare land- en tuinbouwmachines. Ons deskundig personeel staat klaar om te helpen en kan zelfs assisteren met transport.

Ervaar de toewijding aan kwaliteit en efficiëntie met de Holaras AS-15 uienafstaartmachine.

Vergelijkbare machines