• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hermeler ATS 18

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHermeler
ModelATS 18
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Hermeler ATS 18 is een geavanceerde automatische asperge was- en sorteermachine. Deze machine is ontworpen om efficiëntie en nauwkeurigheid te combineren en is een waardevolle toevoeging voor elke landbouwonderneming.

Compleet uitgerust met een roestvrijstalen instorttafel, twee wasmachines met extra meelopende band, kopband, sproeiers, pomp en waterrecycling, snij-unit en afvoersystemen voor snijafval, biedt de Hermeler ATS 18 alle noodzakelijke componenten voor een vlotte operationele stroom.

Een verenkelgedeelte plaatst zorgvuldig elke asperge in een sorteerbakje op de sorteermachine, terwijl een computersysteem met camera de asperges beoordeelt en sorteert op lengte, dikte, vorm en kleur. Perfecte sortering is essentieel voor het leveren van een consistent product en daar helpt de Hermeler ATS 18 bij.

Ondanks een defecte interne monitor heeft de machine nog steeds een extern computerscherm voor gemakkelijk gebruik. Met 18 uitgangen/sorteringen, droge opvang en een schoningsborstel, staat de Hermeler ATS 18 garant voor een effectieve en betrouwbare sortering.

De machine, die alleen geschikt is voor witte asperges, kan tot 40.000 stuks per uur verwerken op volle capaciteit, waarbij een realistisch rendement van 75% wordt bereikt. De Hermeler ATS 18, gebouwd in 2007, is sindsdien een betrouwbare werkpaard geweest in de land- en tuinbouw.

Voor meer informatie of vragen kunt je contact opnemen via onze website of telefonisch. Wij bij Duijndam Machines hebben al 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden voor aflevering zorgvuldig gecontroleerd door deskundig personeel. Daarnaast kunnen wij je ook bijstaan met transport. Kies voor Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines