• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Reisopack 1904

Image
Image
Image
Image
1/4

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkReisopack
Model1904
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak kennis met deze volautomatische Reisopack 1904 omsnoeringsmachine! Ideaal voor het vlot en efficiënt omsnoeren van dozen of andere producten. Met een maximale breedte van 84 cm en hoogte van 24 cm, staat deze machine klaar om je werkzaamheden aanzienlijk te vereenvoudigen.

Dankzij de expertise van Duijndam Machines, mag je rekenen op een betrouwbare machine. Met 40 jaar ervaring in gebruikte land- en tuinbouwmachines, is Duijndam Machines een naam die je kunt vertrouwen. Ze stellen hoge eisen aan hun producten: machines worden voor levering nauwgezet gecontroleerd door deskundig personeel.

Het aankoopproces is ook gebruiksvriendelijk. Wil je meer informatie, of een volledige offerte ontvangen? Dat gaat gemakkelijk en snel via de website van Duijndam Machines. Bellen is uiteraard ook mogelijk.

Ten slotte biedt Duijndam Machines hulp bij transport, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de logistiek.

Verken het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op de website van Duijndam Machines. Deze Reisopack 1904 omsnoeringsmachine is een grootse aanwinst voor elke land- of tuinbouwonderneming.

Vergelijkbare machines