• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cyklop Axro FQC2 TS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCyklop
ModelAxro FQC2 TS
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Heb je nood aan een betrouwbare bindmachine die tegen een stootje kan? Misschien is deze gloednieuwe Cyklop Axro FQC2 dan precies wat je nodig hebt. Deze solide machine is ontworpen om te werken als stand-alone, maar kan ook gemakkelijk op een boslijn aangesloten worden. Hij is uitgerust met een top schakelaar sensor en verkrijgbaar in zowel een rechts als een links model.

Wat deze Axro FQC2 bindmachine echt uitspringt, is zijn eenvoudige bediening en robuuste bouw, waardoor hij geschikt is voor continu gebruik. Verwacht ook gering onderhoud en weinig geluid - deze machine blijft discreet op de achtergrond terwijl hij tot wel 6000 omsnoeringen per uur uitvoert. Bovendien is hij bestand tegen vuil, wat hem ideaal maakt voor werken in minder propere omstandigheden.

Een andere krachtige feature van de Cyklop Axro FQC2 is de geavanceerde AXRO klem- en knooptechniek. Deze techniek heeft zijn betrouwbaarheid door de jaren heen ruimschoots bewezen. De machine is ook voorzien van een vernieuwd “inwerper” mechanisme, wat zorgt voor een nauwkeurige en veilige binding van je producten, zelfs bij een vroege bindtiming.

Dankzij extra's zoals start- en eindschakelaars, diverse PLC aansturingsopties en de mogelijkheid voor een RVS uitvoering of een versie voor 100-120 Volt, kun je deze machine helemaal aanpassen aan je wensen.

Klaar om je productieproces naar het volgende niveau te tillen met deze hoogwaardige bindmachine? Neem gerust contact met ons op via de website van Duijndam Machines voor meer informatie of een volledige offerte. Je kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken.

Bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, bieden we al 40 jaar betrouwbare machines aan en staan we klaar om je te assisteren met transport. Onze machines worden grondig gecontroleerd voor aflevering en ons deskundig personeel staat voor je klaar. Bekijk ook eens ons volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Vergelijkbare machines