• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Basrijs BPP/GT140

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2003

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBasrijs
ModelBPP/GT140
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar de ideale partner voor je land- en tuinbouwactiviteiten? De Basrijs BPP/GT140 bandplantmachine biedt de oplossing die je nodig hebt. Ontworpen om te werken met perskluiten, kan deze machine persblokken tot maximaal 5 x 5 cm hanteren, waardoor hij geschikt is voor een reeks planttaken.

De machine biedt je flexibiliteit, met een verstelbare rijafstand die op dit moment is ingesteld op 35 cm voor 4 rijen. Wil je toch meer rijen? Geen zorgen, er is een extra plantrij op dit moment gedemonteerd, waardoor je het aantal rijen kunt vergroten naar 5 met een maximale rijenafstand van 35 cm.

Met een spoorbreedte van 200 cm hart tot hart en een rolbreedte van 160 cm, gecombineerd met een hydraulische hefinrichting, biedt de Basrijs BPP/GT140 je het gebruiksgemak dat nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Bij Duijndam Machines krijg je niet alleen deze betrouwbare machine, maar ook een complete service. Hun deskundig personeel controleert alle machines voor ze worden geleverd. Bovendien kunnen ze je ook assisteren met het transport van de machine. Met meer dan 40 jaar ervaring in het aanbieden van gebruikte land- en tuinbouwmachines, kun je erop vertrouwen dat je een partner kiest die begrijpt wat je nodig hebt.

Interesse in de Basrijs BPP/GT140? Neem dan gerust contact op met Duijndam Machines of bekijk hun volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op hun website.

Vergelijkbare machines