• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cyklop Axro 2 Basic stand alone

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCyklop
ModelAxro 2 Basic stand alone
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de nieuwe standalone Cyklop Axro 2 Basic elastiekbindmachine. Deze machine is speciaal ontworpen om je productiviteit te verhogen. Of je nu flexibele buizen, kabelbundels, enveloppen, snijbloemen of groenten zoals prei, lenteui, wortels of asperges moet bundelen, de Cyklop Axro 2 Basic is de ideale keuze.

Deze machine werkt met versterkt elastiek van hoge trekvastheid. Daardoor krijg je een strakke omsnoering zonder het product te beschadigen. Het is doelmatig vormgegeven met een afscherming van het mechanisme ter beveiliging en tegen vervuiling. Met minimale onderhoud en robuuste, geruisloze werking, kan deze machine een waardevolle aanvulling zijn op je toolkit.

De AXRO2Basic is gebaseerd op jaren van ervaring en wordt met zorg geproduceerd om een continue kwaliteitsgarantie en ontwikkeling te waarborgen. De elastiekbinders van Cyklop zijn hoog gewaardeerd in de Horticultuur. De AXRO2Basic is speciaal ontworpen voor het handmatig omsnoeren van kleinere, handzame producten met een elastiek.

De technische specificaties omvatten onder andere de werking van links naar rechts, de standalone bindmachine, de schakelaar in het bovenblad, een instelbare elastiek rek en een machinegewicht van ongeveer 45 kg. De machine is 230V, 50Hz, en 1ph en werkt het best met elastiek types: Cylastic PC S1300 of Cylastic PES.

Als je op zoek bent naar een machine voor intensief gebruik, raden we de Cyklop AXRO FQC2 aan. Heb je behoefte aan meer informatie of wil je een volledige offerte ontvangen? Neem contact op via de website van Duijndam Machines of bel direct.

Duijndam Machines is al 40 jaar leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ons deskundig personeel controleert elke machine voor aflevering en wij kunnen je assisteren met transport. Bekijk het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.