• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Irriland GTE 4/50

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Wijnands machines

Gruttoweg 8
5976 NC Kronenberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIrriland
ModelGTE 4/50
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Presenteer je de betrouwbare Irriland GTE 4/50 generator. Deze is nieuw en heeft een vermogen van 50 Kva. De generator is ideaal voor noodsituaties, kan snel ingezet worden en biedt een zekere onafhankelijkheid bij storingen.

De generator wordt aangedreven door een trekker of tractor en heeft geen koolborstels. Hij is uitgerust met een elektronische regeling voor stabiele stroomafgifte. Bovendien kan de machine kortstondig 10% extra piekvermogen leveren. Ook is er een aardlekautomaat aanwezig.

De GTE 4/50 is voorzien van een schakelpaneel met een 4-polige automaat, aardlekschakelaar en digitale meters voor uitlezing. Vanaf 50kVA of meer is er een directe aansluiting in het schakelpaneel.

De generator is zeer mobiel en ideaal voor plaatsen waar een trekker aanwezig is, zoals bij veehouders, agrarische bedrijven, loonwerkers en akkerbouwers. Dankzij zijn vermogen is hij zeer geschikt als noodstroomoplossing voor melkrobots.

De generatoren worden geleverd op een lange gegalvaniseerde driepuntsbok, waardoor het eenvoudig is om een aftakas tussen de generator en de trekker te plaatsen. De aftakas toeren liggen rond de 400 tot 1000 toeren en de generator draait 1500 toeren.

De GTE serie generatoren omvat modellen van 30 kVA tot 80 kVA, met andere vermogens beschikbaar op aanvraag. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact op. Met de Irriland GTE 4/50 maak je een betrouwbare, krachtige keuze voor al je agrarische behoeften.

Vergelijkbare machines