• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Nissan PH02M25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

1987

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNissan
ModelPH02M25
Bouwjaar1987
ConditieGebruikt
BrandstofLPG

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare heftruck, dan is dit wellicht iets voor jou. Hier presenteren we een Nissan PH0M25 heftruck die elk zwaar karwei aankan. Deze machine draait op LPG/Gas en kan lasten tot 2500 Kg aan - genoeg om elke klus te klaren.

Deze Nissan heftruck heeft een Duplex mast met een hefhoogte van maar liefst 3000 mm. Daarmee breng je zware ladingen gemakkelijk op hoogte. Geen zorgen over lage doorgangen, want met een doorrijhoogte van slechts 2040 mm past deze Nissan moeiteloos door elke standaard deur.

Dit model stamt uit 1987. Hoewel het al enige jaren meegaat, is deze heftruck nog steeds betrouwbaar en klaar voor jouw werkzaamheden.

Bovendien is deze heftruck uitgerust met een zwaailamp, verlichting voor en achter, en een spiegel voor een veilige werkomgeving. Hiermee zie je altijd precies wat er om je heen gebeurt, zelfs in een drukke en hectische omgeving.

Als je dus een betrouwbare en krachtige heftruck nodig hebt, overweeg dan deze Nissan PH0M25. Hij staat klaar om jouw zwaarste klussen te klaren.

Vergelijkbare machines